Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Polisle Çatışmaya Giren Şüpheli Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ

Uşak'ta polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve pompalı tüfekle polis ekiplerine ateş açan şüpheli çıkan çatışmada hayatını kaybetti

Uşak Haber - Uşak’ta cinsel saldırı, yağma, konut dokunulmazlığını ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan kaydı olan ve hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli polisler ile girdiği çatışmada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre cinsel saldırı, yağma, konut dokunulmazlığını ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan H.T. isimli şüphelinin Aybey Mahallesi Merdivenli Sokak'ta olduğu tespit eden polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekiplerini karşlısında gören şüğpheli polisin dur ihtarına uymayıp kaçarken elinde bulunan pompalı tüğfek işle polislere ateş açtı.

H.T. polislere ateş ederek kaçarken, Aybey Mahallesi İkinci Yenicami Sokak'ta bulunan bir evin bahçesinde çalılıkların arasına saklanarak kendisini takip eden polis ekiplerine ateş etmeye devam etti.

Polislerle H.T. arasında çıkan çatışmada H.T. vurularak yaralı şekilde etkisiz hale getirilirken, olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

H.T.'nin 2008 yılında ve 27 Eylül 2022'de de gerçekleşen cinsel saldırı ve yağma olaylarının faili olduğu öğrenililirken, şüphelinin cumartesi günü sabaha karşı yüzüne kar maskesi takarak elinde pompalı tüfekle Aybey Mahallesi Birinci Köme Sokak'ta üniversite öğrencilerinin kaldığı eve zorla girdiği, gece saatlerine kadar burada saklandığı belirtildi.

Yorumlar (1)

Kimsekim 1 Yıl Önce

Adalet yerini bulmus

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.