Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Narkotik Operasyonu

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak’ta sokak satıcılarıyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda 1’i bayan 7 kişi gözaltına alındı. Polis uyuşturucu hapları tuvaletten çıkardı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen planlı operasyonda Uşak il genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 7 şahsın ev ve işyerlerine operasyon düzenlendi.

Sabah saatlerinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin ev ve işyerlerinde arama yapan polis ekipleri yakalanacağını anlayan şüphelilerin uyuşturucu hapları tuvalete attığını tespit etti. Operasyon kapsamında 256 adet extacy hap ve 4 Gram Esrar maddesi ele geçiren polis

Aynı operasyonda toplam 59 suçtan hakkında işlem yapılan ve hakkında Yağma, Hırsızlık, Cezaevi Firarisi gibi 4 ayrı suçtan arama kararı bulunan S.Y. isimli şahsıda yakaladı.

Operasyonda gözaltına alınan A.K., H.Y., A.A., A.S, T.E. , E.Y. ve S.Y.emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.