Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Komşusu Tarafından Vurulan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ

Uşak'ta 79 yaşındaki K.İ. tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 76 yaşında ki Haydar Çakar isimli yaşlı adam hayatını kaybetti.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak'ın Mehmet Akif Ersoy mahallesi 4. Seher sokak üzerinde meydan gelen olayda daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen 76 yaşında ki Haydar Çakar isimli yaşlı camiden dönerken bahçesinde oturan komşu 79 yaşındaki K.İ. tarafından tabanca ile vurulara ağır yaralanmıştı.

76 yaşında ki Haydar Çakar isimli yaşlı adam tabancadan çıkan merminin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralı olarak Haydar Çakar, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan ilk müdahale sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Komşusunu tabanca ile vuran 79 yaşındaki K.İ. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü, şüpheli K.İ.’nin emniyetteki ifadesinde komşusunun eşine kötü gözle bakması nedeni ile aralarında husumet olduğunu iddia ettiği öğrenilirken, ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavisi devam eden 76 yaşında ki Haydar Çakar’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.