Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza 3 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak – İzmir Karayolu Uşak Üniversitesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan 43 VF 422 plakalı otomobil sürücüsü 35 yaşında ki H.Y., Uşak Üniversitesi yakınlarına geldiğinde kullandığı otomobilin direksiyon haimiyetini kaybetti.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğiotomobil önce orta refüjda bulunan aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçerek yola devrildi. Kaza nedeni ile otomobilin karşışeride geçtiği sırada karayolunda ilerleyen başka araçların olmaması büyük bir facianın önüne geçti.

 Kazayı görenlerin ihbar etmesinden sonra olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kazada yaralanan sürücü H.Y., eşi 28 yaşında ki E.Y. ve 6 yaşında ki kızı M.Y. ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulans ile tadavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen kaza nedeni ile İzmir- Uşak istikemetine trafik akışı yan yol üzerinden verilirken, kaza yapan otomobilin çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılmasından sonra trafik normal akışına bırakıldı.

 Hastanede tedavi altına alınan 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.