Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, 2 ölü, 3 ağır yaralı

ASAYİŞ

Uşak'ın Eşme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır şekilde yaralandı.

Uşak’ın Eşme ilçesinde Eşme - Kula kara yolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana genle kazada alev alan otomobil sürücüsü yanarak can verirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 4 kişiden 1’i kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 64 EC 353 plakalı otomobil ile 64 AC 715 plakalı otomobilin çarpışması sonucu

64 AC 715 plakalı otomobil alev alarak yanmaya başladı, otomobil içerisinde yalnız olan sürücü V.S. araç içerisinde çıkamayarak feci şekilde yanarak hayatını kaybederken, diğer araç içerisinde bulunan 4 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza nedeni ile olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, 64 AC 715 plakalı otomobilin içerisinde bulunan sürücü M.Ç. ile E.D, H.Ö. ve E.B. ağır yaralı olarak ambulansla Eşme Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri tarafından yanan otomobil söndürülürken, hayatını kaybeden V.S. cenaze aracı ile Eşme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer 3 yaralının ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.