Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza 2 Ölü, 2’si Ağır 3 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak Ulubey karayolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 7 aylık hamile kadın ile annesi hayatını kaybederken, kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı

Uşak Haber - Kaza saat 09:30 sıralarında Uşak- Uşubey karayolu, Omurca köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Eşme ilçesinde ikamet eden 27 yaşında ki Bilal Baki hamile olan eşin 22 yaşında ki eşi Elif Baki’yi doktor kontrolüne getirmek için 64 EB 095 plakalı otomobili ile sabah saatlerinde Uşak’a doğru yola çıktı.

İddialara göre yolda hatalı yollama sonucu Uşak – Ulubey karayolu 11. kilometreye gelindiğinde Uşak’tan Ulubey istikametine seyir halinde olan 24 yaşında ki Avukat Ebru Güven’in kullandığı 64 AAB 577 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine 112 acil yardım ambulansı, polis jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Elif Baki ile annesi Saadet Coşkun (53) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Sezgin Can Coşkun (17) hafif yaralı, sürücüler Bilal Baki ile Ebru Güven’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Elif Baki ile annesi Saadet Coşkun cenaze aracı ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar (1)

Uşaklı 2 Yıl Önce

Ebru güven 24 yaşında yaşı yanlış verilmiş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.