Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza 2 Ölü, 1 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta gece saat 02.:00 sıralarında meydana gelen kazada direksiyobn hakimiyetini kaybederek orta refujda bulunan ağaçları deviren otomobilde bulunan 3 kişiden 2’si Hayatını Kaybederken 1 Kişi ile 1 köpek İse yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre gece saat 02:00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi, Halil Kaya Gedik bulvarı üzerinde seyir halinde olan 33 EFA 65 plakalı otomobil sürücüsü Hasan Kayan’ın (37) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç önce orta refüjda bulunan ağaçlara çarptı Daha sonra ağaçları devirerek karşı şeride geçti.

Alkollü oduğu ve daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu iddia edilen otomobil sürücüsü Hasan Kayan ağır yaralanırken, otomobilde yolcu olarak bulunan Ahmet Gezer (22) ile Murat Hartan (26) olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan sürücü Hasan Kayan, olay yerinde ilk müdahalesi sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza yapan otomobil içerisinde bulunan 1 köpek ise yaralandı. Yaralanan köpek Belediye veteriner ekipleri tarafından kaza yerinden alınarak tedavisi için hayvan barınağına götürüldü.
Kaza nedeni ile ağaçların yola devrilmesi sonucu yolun her iki şerit yaklaşık olarak 2 saat trafik akışına kapandı.

Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden 2 kişi Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içerisinden çıkarılarak cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve sürücü olduğu öğrenilen şahsın alkollü olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.