Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta kaza; 12 yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta iddialara göre yola düşen kırpıntı çuvalının neden olduğu ve 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza saat 11:00 sıralarında Uşak- İzmir karayolu Hacıkadem kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddialara göre Uşak’ta İzmir istikametine seyir halinde olan Hamit Özdemir isimli sürücünün kullandığı ve içerisinde 6 kişinin bulunduğu 16 RY 662 plakalı otomobil Akar kavşağını geçtiğinde bir kamyondan yola düştüğü iddia edilen kırpıntı çuvalını çarpmamak için manevra yaptı. Sürücünün ani manevra yapması sonrası aynı istikamete seyir halinde olan içerisinde 6 kişinin bulunduğu Mehmet Saraç’ın kullandığı 64 LC 923 otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil önünde ilerleyen Çetin Babacan’ın kullandığı 64 LC 017 plakalı kamyonete çarptı. 3 aracın karıştığı kazada araçlarda bulunan 14 kişiden 12 kişi çeşitli yerlerindenyaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 ambulansları ile kentteki çeşitli hastanelere sevk edilirken, kaza nedeni ile oluşan araç kuyruğu polis ekiplerinin çalışması ile kontrollü olarak tek şerit üzerinden verildi.
Kaya karışan araçların çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılması ve karayolları ekiplerinin yolu temizlemesinden sonra karayolu trafik akışı normale döndü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.