Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kayıp Olarak Arananda Şaban Çakar Ölü Olarak Bulundu

ASAYİŞ

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde yaklaşık 14 günden bu yana kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki Şaban Çakar ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Yaklaşık 14 gündür her yerde aranan 61 yaşında ki Şaban Çakar, Sivaslı ilçesine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta Eldeniz köyü yakınlarında araç ile ulaşımı olmayan ormanlık alanda çobanlar tarafından ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Eldeniz köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bir erkek cesedi bulan çobanlar güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine ormanlık alana giden güvenlik güçleri ölü olarak bulunan şahsın yaklaşık 14 gündür her yerde aranan 3 çocuk babası 61 yaşında ki Şaban Çakar olduğunu belirledi.

Kısmen bozulmuş cesette herhangi bir dış kaynaklı yara ya da ize rastlanmazken, yapılan ilk incelemenin ardından ilçe merkezine yaklaşık 7 kilometre mesafedeki bölgede bulunan ceset araçların çıkamadığı sarp araziden indirildikten sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Şaban Çakar'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Sivaslı ilçesinde yaşayan Şaban Çakar, 27 Kasım'da evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamış, yakınlarının emniyete kayıp ihbarında bulunmasının ardından ilçede geniş çaplı arama çalışması başlatılmış, Şaban Çakar’ın en son görüldüğü nokta olarak Sivaslı ilçesi Evrenli parkı mesire alanında ve ilçenin değişik noktalarında Uşak İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile kayıp adamın yakınları tarafından aranıyordu.

Arama çalışmaları kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü, Su Altı Grup Amirliğinden gelen kurbağa adamlar Sivaslı ilçesinde bulunan Evrenli Parkı içerisindeki gölette ve Sivaslı ilçesinde bulunan civar göletlerde arama çalışması gerçekleştirilmiş, Ankara’dan gelen Obert ve Endy isimli kadavra köpekleri tarafından aranan Şaban Çakar’dan bir ize rastlanmamıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.