Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaçakçılık Operasyonu, Piyasa Değeri Yaklaşık 6 Milyon TL

ASAYİŞ

Uşak’ta polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 araç içerisinde piyasa değeri yaklaşık 6 milyon Tl olan 28 bin 320 adet Bandrolsüz Boş Makaron ele geçirildi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Şubesi ekipleri tarafından Kaçakçılık suçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Uşak girişinde oluşturulan kontrol noktasında durdurulan 2 araç içerisinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL. olan toplam 28 bin 320 adet Bandrolsüz Boş Makaron ele geçirilerek el konulurken, 2 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Emniyetten yapılan açıklamada Uşak ve ülke genelinde vatandaşların huzuru için çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilerek “Ülkemizin ekonomik güvenliğini tehdit eden, ticari hayatın işleyişini bozarak vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan Kaçakçılık suçlarına yönelik olarak KOM Şube Müdürlüğümüzce çalışmalar yürütülmekte ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele edilmektedir” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.