Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Gülşen Gündüz'ün ölümüyle ilgili 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde koyun otlatmak için araziye çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve hayatını kaybetmiş olarak bulunan 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün ölümü ile ilgili gözaltında olan Y.K, Z.D, A.K,B.K. ile A.K.isimli 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Uşak Haber - Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde koyunlarını otlatmak için Salı günü araziye çıkan ve akşam eve dönmeyen 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün yakınlarının jandarmayı arayarak kayıp başvurusunda bulunmasından sonra jandarma Gülşen Gündüz'ü bulmak için çalışma başlatmış, AFAD ve UMKE ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında 60 yaşındaki Gülşen Gündüz’ün köye 4 kilometre mesafedeki arazide ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, kadının otlatmak için araziye götürdüğü 42 koyunun bölgede bulunmadığını testip ederek, Sivaslı ilçesine bağlı Salmanlar köyünde dün gece Z.D. isimli şahsa bir kişinin koyun sattığını belirleyerek Z.D'nin ahırında bulunan 42 koyunun ölü olarak bulunan Gülşen Gündüz isimli kadına ait olduğunu belirleyerek, soruşturmayı derinleştirmiş ve olayla ilgili olarak gözaltına alınan Z.D'nin ifadesinde, ahırında bulunan 42 koyunu Y.K.isimli şahıstan aldığını söylemesi üzerine araştırmayı derinleştirerek yapılan teknik takip sonucu Y.K. Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde bir otelde kıskıvrak yakalanarak Uşak’a getirilmişti.

Soruşturma kapsamında Z.D, ve Y.K, ile birlikte A.K., B.K. ile A.K. isimli şüphelilerde gözaltına alınmıştı.

Sivaslı İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan Z.D, , Y.K, A.K., B.K. ile A.K. isimli 5 kişi Perşembe günü Gülşen Gündüz'ün cenaze namazı sonrası yaşanan gerginliklerden dolayı Polis ve Jandarma ekiplerinin aldığı yoğun güvenlik önlemleri arasında çelik yelek giydirilerek Sivaslı Adliyesine sevk edildi.

Savcılık sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen 5 şüpheli daha sonra mahkemeye sevk edildi. Z.D, ve Y.K,, A.K., B.K. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (1)

Gökhan saraç 5 Yıl Önce

Kimmiş bunlar bilen varmı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.