Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Gölette Kaybolan Genç Ölü Olarak Bulundu

ASAYİŞ

Uşak’ta, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gittikleri yerde göle girdikten sonra kaybolan genci cansız bedenine ulaşıldı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Uşak merkeze bağlı AKSE Köyü sınırları içerisinde bulunan AKSE göletine yanındaki 3 arkadaşı ile birlikte eğlenmeye giden 25 Yaşındaki Volkan Keskin isimli genç arkadaşları ile birlikte şakalaşırken dengesini kaybederek arkadaşı ile birlikte gölette düştü.

Volkan Keskin ile birlikte suya düşen diğer arkadaşı kendi imkanları ile kurtulurken iddialara göre yüzme bilmediği öğrenilen Volkan Keskin suda kayboldu.

Durumun jandarma ve sağlık ekiplerine bildirilmesinden sonra Akse göletine ulaşan ekipler Uşak Belediyesi ve Uşak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) dan yardım istedi. Gölette arama çalışması yapan Uşak Belediyesi ve AFAT ekibindeki dalgıçlar, İzmir Emniyet Müdürlüğü, Su Altı Grup Amirliğinden yardım istedi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Su Altı Grup Amirliğinden yola çıkan uzman ekip saat 14:30 sıralarında ulaştığı gölette arama çalışması başlattı. 25 yaşındaki Volkan Keskin’in cansız bedeni 2 kurbağa adam tarafından göletten çıkarıldı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesi sonrası Volkan Keskin’in cenazesi otopsi yapılam üzere morga kaldırılırken, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.