Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Genç Kıza Çarpıp Kacarak Adeta Ölüme Terk Eden Sürücü Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak’ta dün akşam saatlerinde yaya geçidinden geçen Hasibe Güven’e çarparak olay yerinden kaçan ve genç kızın ölümü ile sonuçlanan kazayla ilgili alkollü sürücü tutuklandı

Uşak Haber - Uşak’ta Gazi Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada 34 DJH 396 plakalı hafif ticari aracın çarptığı 23 yaşındaki Hasibe Güven isimli genç kız hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kazada olay yerinden kaçan daha sonra polisi arayarak kaza yaptığını söyleyen çalışanının çelişkili ifadesi ile gerçek sürücüyü yakalayan polis ekiplerinin gözaltına aldığı 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Edinilen bilgiye göre alkollü araç kıllanmaktan daha önce hakkında 3 defa işlem yapılarak ehliyetine 2028 yılına kadar el konulan S.P. isimli sürücü meydana gelen kaza sonrası olay yerinden kaçarak Durak Mahallesi, Gülseven sokak üzerine gitti.

Burada çalışanı ile yer değiştiren ve işçisi A.A.’nın polisi arayarak kaza yaptığını söylemesinden sonra olay yerine giden polis ekiplerinin sürücünün beyanı sonrası kaza yerine gitmesi ile ortaya çıkan kazada 23 yaşında ki Hasibe Güven isimli genç kızın ağır yaralandığı belirlenmiş, yaralı kız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polis ekiplerinin sürücü olduğunu iddia eden A.A.’nın ifadesi sırasında çelişkili beyanları sonrasında gerçek sürücünün patronu S.P. olduğunu söylemesi A.A., S.P. ve kaza sırasında araçta bulunan O.E. ile Y.P. gözaltına alınmıştı.

Emniyette işlemleri tamamlanan 4 kişi Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi. 

Adliyeye sevk edilen zanlılardan S.P. savcılık sorgusu sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken A.A, O.E. ve Y.P. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.