Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta feci kaza, alkollü ve ehliyetsiz sürücü durağa daldı: 3 ölü

ASAYİŞ

Uşak'ta meydana gelen kazada ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen 18 yaşında ki üniversite öğrencisi İsmail U. Y.nin kullandığı otomobil durakta bekleyen yolcuların arasına daldı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

üUşak Haber - Kaza, sabah saatlerinde D-300 karayolu, Uşak Tarım İl Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Ehliyeti olmadığı ve alkollü olduğu iddia edilen Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 18 yaşındaki İ.U.Y., idaresinde ki 59 HD 971 plakalı otomobil ile direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağında bekleyen 3 kişinin arasına daldı.

Feci kazada durakta bekleyen Zafer Karakaya, Halil Doğan ve Ramazan Tokuç olay yerinde hayatını kaybederken, savrulan otomobil orta refujda durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, feci kazada durakta bekleyen Zafer Karakaya, Halil Doğan ve Ramazan Tokuç olay yerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası 3 kişini cansız bedeni otopsi yapışmak üzere Uşak Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırılırken, otomobil sürücüsü 18 yaşındaki İ.U.Y polis tarafından gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.