Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Evlerden Çaldığı Ayakkabıları Komşu İllerde Satan Zanlı Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak'ta çok sayıda apartmandan ayakkabı çalarken güvenlik kameralarına takına ve çaldığı ayakkabıları İzmir ve Denizli'de satan şüpheli tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, İzmir ilincen şehirlerarası yolcu otobüsü ile Uşak’a gelen ve Uşak’ın çeşitli mahallelerindeki apartmanlardan ayakkabı hırsızlığı yapıldığı yönündeki ihbarları değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, tarafından başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kameralarını inceleye aldı.

Güvenlik kameralarının kayıtlarından şüphelinin kimliğini tespit eden ekipler, B.M'nin çaldığı ayakkabıları otobüsle İzmir ve Denizli'ye götürerek sattığını belirledi.

Son işinden sonra B.M.’nin Denizli iline gittiği belirleyen polis ekipleri durumu Denizli il emniyet müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Uşak polisinin verdiği bilgi sonrası harekete geçen Denizli polisi B.M, isimli şüpheliyi Denizli Otogarı'nda gözaltına aldı. Denizli’de gözaltına alınan B.M. Uşak’a getirildi.

Polisi yaptığı incelemelerde yaklaşık 40 suç kaydı olduğu belirlenen B.M, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.