Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Cinayet, Abi Kardeş Kavgasında Kan Aktı

ASAYİŞ

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda abi ile kardeş arasında ki tartışmanın büyümesi üzerine, abisin tüfeğinden çıkan saçmalar ile vurulan kardeşi olay yerinde hayatını kaybetti.

Uşak Haber - Olay akşam 21:20 sıralarına Uşak’ın Bozkurt mahallesi, HisarkapıUluyolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı abi kardeş arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 63 yaşındaki Abi R. Yıldırım’ın yanında bulunan tüfek ile kardeşi 51 yaşında ki Hasan Hüseyin Yıldırım’a ateş etti. Çevredeki vatandaşların silah sesini duyması üzerine yaptıkları ihbardan sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibi sevkedilirken, eve ulaşan ekipler Hasan Hüseyin Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kardeşine ateş ederek hayatını kaybetmesine neden olan abi R.Y. olayda kullandığı tüfek ile birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, polis ekipleri şüpheli abiyi önce sağlık kontrolünden geöirdi daha sonra işlemleri yapılmak üzere Uşak Emniyet Müdürlüğü , Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Olay yerinde polis ekipleir ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Yıldırım’ın cansın bededini Uşak Üniversitesiğ Eğitim Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (1)

Yildirim 4 Yıl Önce

olmamasi gereken olayama olmus yazik olmus kardeslere

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.