Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Çarpışarak Devrilen Araçtaki 3 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada 2 aracın çarpışması sonrası devrilen hafif ticari araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza Cumhuriyet Mahallesi, 6. Özkan sokak ile Uzun sokak kesişiminde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre İ.S.S. isimli sürücü kullandığı hafif ticari araç ile Uğur Mumcu Caddesine çıkmak için Uzun sokak üzerinde seyir halindeyken 6.Özkan Sokak istikametinden gelen U.T. isimli sürücünün kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile devrilerek yan yatan hafif ticari araç sürücüsü ile araçta bulunan eşi ve kızı yaralandı. Kazanın ihbar edilmesinden sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hafif yaralı olan 3 kişi ambulans ile tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan her 2 aracın çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılması sonrası trafik normal akışına dönerken, polis kazada hangi sürücünü kusurlu olduğunu belirlemek için soruşturma başlattı.

Yorumlar (1)

Ramazan k 3 Yıl Önce

Bu adli savcıların dırnagı acısa mahkuma muhambet verirler Öyle adil olunki Allah sizleri öbürkü dünyada korusun terazide durun hakim ve savcılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.