Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta bıçaklı kavga 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ

Uşak Belediyesi yakınlarında dükkan işleten Haydar K. isimli şahıs tartıştığı psikolojik sorunlar yaşayan ve zaman zaman park ve bahçelerde yattığı öğrenilen Gökhan K. isimli kişi tarafından bıçaklandı.

Olay bugün saat 18:30 sıralarında Uşak Belediyesi yakınlarında meydana gelen olayda 1 kişi yaralanırken, bıçaklama olayının şüphelisi bölgede trafik akışını düzenleme görevi yapan motorize trafik polisinin dikkati sayesinde kıskıvrak yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre 24 yaşındaki G.K. isimli şahıs islice mahallesi islice sokak üzerinde bulunan park yerinde araçları bulunan esnafa araçları kaldırmaları yönünde küfürler etmeye başladı.

Yaşanan küfür ve hakaretler üzerine 2. Vidinli sokak üzerinde dükkanı bulunan H.K. isimli esnaf şüpheli G.K.’yı küfür etmemesi konusunda uyardı.

Bunun üzerine seni bıçaklayacağım diyerek olay yerinden ayrılan G.K. yaklaşık 5 dakika sonra elinde bıçakla gelerek H.K.’yı sol karın hizasından bıçakladı. Şüpheli G.K. bıçaklama olayından sonra suç aleti ile kaçmaya çalışırken o bölgede akşam trafiğinin akışını düzenlemekle görevli olan trafik polisi tarafından kıskıvrak yakalanarak keleçpelenmek sureti ile etkisiz hale getirildi.

Olayın haber verilmesinden sonra sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan H.K. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan G.K. işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.