Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Bıçakla Market Soygunu Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak'ta bir markette meydana gelen bıçaklı soygun anı, sonrası iş yerinde bulunan güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerimde Barbaros caddesi üzerinde bulunan bir markete gelen 19 yaşındaki S.O.D. isimli genç bir süre market reyonları arasında alışveriş yapacakmış gibi dolaştı. Daha sonra kasaya yaklaşan reyondan aldığı gofreti kasiyere uzattı. Normal müşteri gibi alışverişi tamamlayan S.O.D. isimli genç üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek, kasiyer bayana sarılarak kasiyerden kasadaki paraları vermesini istedi.

Kasiyer bayanın bağırması üzerine kasa bölgesine gelen diğer çalışanın anahtar ile açtığı kasadan 249 lira ve 1 paket gofret alan S.O.D. marketten kaçtı.

Yaşanan soygun olayından sonra olay yerine sevk edilen polis kamera kayıtlarından soygunu gerçekleştiren şahsı tespit etmek için çalışma yaptığı sırada, hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlı S.O.D. Karaağaç Polis Merkezi Amirliğine giderek teslim oldu.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şüphelinin soygunu gerçekleştirdikten sonra üzerindeki kıyafetler ile bıçağı bir çöp konteynerı içerisine attığı ve karakola gittiği öğrenildi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 19 yaşındaki S.O.D.’ye mahkemece 3 haftayı geçmeyecek şekilde Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yataklı tedavi görmesine karar verildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.