Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Alkollü Adam Komşusunu Bıçakladı

ASAYİŞ

Uşak’ta aşırı derecede alkollü olan adam önce üçüncü kattaki evinin camlarını kırdı daha sonra karşı apartmandaki komşusunu bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre olan akşam saat 19:45 sıralarında Ünalan mahallesinde meydana geldi. Sürekli alkol alma alışkanlığı olduğu iddia edilen 35 yaşındaki A.E isimli şahıs eve yine aşırı derecede alkollü geldi. Alkolün etkisi ile ikamet ettiği apartmanın 3. katındaki evinin pencere camlarını kırmaya başladı.

Olayı gören karşı komşu 3. Kattan düşen cam parçalarının yol kenarında park halindeki aracına zarar vereceğini gören 58 YAŞINDAKİ F.Z. yol kenarında park halindeki aracını çekmek istedi. Aşırı derecede alkollü oldu iddia edilen A.E. karşı komşusunun aracını park ettiği yerden kaldırmasına kızarak evden aldığı bıçak ile aşağı indi. Yaşanan arbedede karşı komşusu F.Z.’yi bıçaklamak isteyen A.E.’yi diğer komşular etkisiz hale getirdi. A.E. olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından gözaltın alınırken, 3.kattan düşen cam parçaları komşulara ait bir araca zarar verdi. Karın bölgesinden hafif şekilde yaralanan F.Z. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.