Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 210 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 210 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilirken, 9 kişi gözaltına alındı, 1 kişi mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre terör örgütünün önemli finans kaynaklarından olan uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının önlenmesine ve sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesine, her türlü suç ve suçluların tespiti ve yakalanması dolayısıyla sağlıklı ve huzurlu bireylerin yetiştiği bir ortamın sağlanmasına yönelik Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 3 ayrı operasyonda 210 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirili.

3 operasyonda gözaltına alınan İ.K. (45), M.N.(28) A.K. (26), T.Ö. (26), Ç.Ö. (23), K.K. (18), E.Ö. (17), İ.K.(31), ve M.D.(25) isimli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak suçlarından işlem yapılırken, bu şahıslardan İ.K. (31) isimli şahıs sevk edildiği adli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Uyuşturucu-Uyarıcı madde ticareti yapan, pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” denildi. 

Yorumlar (1)

leman 6 Yıl Önce

idam edin yada derisini yüzün

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.