Uşak Haber Ajansı

Uşak’lı Kamyoncu Kendi Kamyonunun Altında Kaldı

ASAYİŞ

Uşak’lı kamyoncu kendi kullandığı kamyonun savrulması sonucu kapıdan dışarı düşerek kendi kamyonunun altında kalarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada 64 NH 452 plakalı kamyon ile Denizli istikametinden Uşak’a doğru seyir halinde olan Bayram Tığlı,Çivril’de cezaevi kavşağına geldiğinde keskin virajı fark edemeyerek yol kenarındaki şarampole savruldu.

Kamyon sürücüsü Bayram Tığlı, savrularak kontrolden çıkan kamyonun devrilmesini son anda önlerken, kamyonun açılan kapısından fırlayarak yere düştü. Kamyon sürücüsü Bayram Tığlı yere düştükten sonra kamyonun sağ ön kısmında teker ile kamyon arasına sıkıştı.

Kaza sonrası olayı gören vatandaşların ilk müdahaleyi yaparak olayı sağlık ve güvenlik güçlerine haber verilmesinden sonra kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri ve polis durumu Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kaza Kırım ekibine bildirdi. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kaza Kırım ekibi tarafından yaklaşık yarım saatlik çalışma ile sıkıştığı kamyonun altından çıkarılan kamyon sürücüsü Bayram Tığlı ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kaza nedeniyle Çivril Cezaevi kavşağı yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalırken, kamyonun kaza yerinden kaldırılması ile yol trafiğe açıldı.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili başlatılan soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.