Uşak Haber Ajansı

Uşak Valisi Salim Demir; uygulamaya katılan Polis ve vatandaşa salep ikramında bulundu

ASAYİŞ

Uşak Valisi Salim Demir Türkiye genelinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-8" uygulamasına katılan polislere ve vatandaşlara salep ikramında bulundu

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da eşzamanlı başlayan "Türkiye Güven Huzur-8" uygulaması kapsamında Uşak’ta 290 polisin katılımı ile kent merkezinde 9 ayrı arama noktasında denetim gerçekleştirildi. Uşak'ta ki "Türkiye Güven Huzur-8" uygulamasına Uşak'ta uyuşturucu ile mücadelede önemli rol oynayan narkotikköpeği TORA'da görev aldı.

Uşak’ta gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-8" uygulamasında Uşak Valisi Salim Demir görev alan personeli yalnız bırakmadı.

Uşak Valisi Salim Demir, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ile Mehmet Topaç Caddesi'ndeki Yücetepe Camisi önünde denetim yapan ekipleri ziyaret etti.

Havanında soğuk olmasına aldırmayan Vali Salim Demir, görevli polisler ve uygulamada durdurulan araç sürücüleriyle bir süre sohbet etti.

Polis ve vatandaşlara sürpriz yaparak salep ikram eden Uşak Valisi Salim Demir yaptığı açıklamada, huzur uygulamasının önemine değinirken, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suç ve suçluyla mücadelede denetimlerin gerekliliğine dikkat çekti.

İl genelinde bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını ifade eden Vali Demir, “Şu anda ülkemizin 81 ilinde eşzamanlı uygulamalar devem ediyor. İlimizde de burada olduğu gibi bu uygulama başka bölgelerde ve mekanlarda devam ediyor. Biraz önce de gördüğünüz gibi narkotik ile ilgili köpeğimizde geldi, araçlar ile ilgili baktı. Dolayısı ile vatandaş ile de sohbet ettik, vatandaşta bu işten çok memnun. Böyle uygulamaların olmasını toplumun huzuru için gerekli oluğunu ifade ettiler. Bu da bize mutluluk veriyor. Bu arada hem görevlilerimizi ziyaret ettik hem de onlara üşümüşler diye salep ikram ettik. Bu arada genel olarak gördüğümüz kadarıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz şu an geniş bir kadro ile şu an 9 merkezde uygulamalara devam ediyorlar. Bir saatten sonra umuma açık yerlerin denetimleri devam edecek. Bundan öncede değişik kapsamda uygulamalar olmuştu. Genel olarak bazı suç unsurlarının ele geçirilmesi, vatandaşa huzur ve güven vermesi anlamında bu ismin verilmesinin yerinde olduğunu düşünüyoruz. Tüm emek veren çalışan personelimize de sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza da duyarı davrandıkları için teşekkür ediyoruz, bundan sonra çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.