Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Yol Tartışmasında Kan Aktı, Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak'ta karayolu üzerinde seyir halindeyken meydana gelen yol tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Uşak'ta karayolu üzerinde seyir halindeyken meydana gelen yol tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde İzmir - Uşak D300 karayolu Huzurpark mevkiinde meydana gelen olayda silahlı kavgaya dönüşen tartışma sonucunda 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İddialara göre İzmir istikametinden Uşak merkez istikametine seyir halinde olan ticari araç ile otomobil içerisinde bulunan şahıslar arasında yol verme nedeni ile tartıştı.

Huzurpark mevkiine gelindiğinde yaşanan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine hafif ticari araç içerinde bulunan F.Ç.bacağından yaralanırken aynı araç içerisinde bulunan R.Ç. ise göğüs bölgesinden, otomobil içerisinde bulunan E.Ç.ise vücuduna isabet eden saçmalar nedeni ile yaralandı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. F.Ç. ve R.Ç. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan otomobilin plakasını kısa sürede tespit ederek yakalamak için çalışma başlattı. plakası belirlenen otomobilin Banaz istikametine gittiğini tespit eden polis araç içersindeki şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Otomobil içerisinde yaralı olan E.Ç. ve yanındaki arkadaşı Ş.Y. tedavi için Banaz Devlet Hastanesine gittiğinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Polis olaylailgili soruşturma başlatırken, 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğuöğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.