Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Yangın 3 İtfaiye Eri Alevlerden, 1 İtfaiye Eri İse Çöken Çatının Altında Kalarak Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak Karma Organize Sanayim Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. 3 İtfaiye eri alevlerden, 1 itfaiye eri ise çöken çatının altında kalarak yaralandı.

Uşak Haber - Uşak Karma Organize Sanayim Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. 3 İtfaiye eri alevlerden, 1 itfaiye eri ise çöken çatının altında kalarak yaralandı.

Uşak Karma Organize Sanayim Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında saat 10:00 sıralarında çıkış nedeni henüz bilinmeyen sebepten çıkan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı.

İhbar üzerine yangına ilk müdahale Uşak Karma Deri Organize Bölgesi itfaiye ekipleri tarafından yapılırken olay yerine Uşak Belediyesi itfaiye ekibi, DHMİ itfaiye ekibi, çevre ilçelere ait itfaiye ekipleri, Orman İşletmeye ait arasözler ve su tankerleri ile müdahale edilerek yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.

Yangına müdahalenin devam ederken, saat 13:20 sıralarında fabrika çatısında çökme meydana geldi. Yangına müdahale eden itfaiye çalışanı Tayfun Gürses çöken çatının enkazı enkaz altında kalınca İtfaiye ve jandarma ekiplerince enkaz altından çıkarılarak ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tayfun Gürses 'in hayati tehlikesinin bulunduğu hastanede ameliyata alındığı öğrenildi. Tayfun Gürses'in mesai arkadaşları yangın bölgesinde gözyaşı dökerken, diğer yandan ateşten etkilenen 3 itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alınan yangına iş makineleri ve itfaiye ekipleri ile söndürme ve soğutma çalışmalarına başlandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.