Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Tırla Otomobil Çarpıştı 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak'ta tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza İzmir Uşak karayolu Gediz kavşağında meydana geldi. İddialara göre tali yoldan karayoluna kullandığı ve içerisinde sürücü dahil 4 kişinin bulunduğu 64 ACB 568 plakalı otomobil ile kontrolsüz olarak çıkan 21 yaşındaki Muhammet Ali Kervan, İzmir istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olan 48 yaşındaki Z.Ö idaresindeki 42 YY666 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazanın ihbar edilmesinden sonra olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye, Jandarma ve polis ekipleri sevk edilirken, olay yerine ulaşan ekipleri otomobil sürücüsü Muhammet Ali Kervan’ın hayatını kaybettiği belirledi. Kazada yaralanan A.K. (21), E.Ö. (21) ve S.S. (16) ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra tedavileri için ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Meydana gelen kaza nedeni ile trafik akışına kapanan İzmir-Uşak kara yolu, ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından yeniden trafiğe açılırken, tır sürücüsü Z.Ö. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.