Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta kaza amca ve yiğen hayatını kaybetti

ASAYİŞ

Kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek tır ile çarpıştı kazada amca ile yiğen hayatını kaybetti

Uşak Haber - Uşak - İzmir karayolu ürün köy kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak karşı şeride geçen hafif ticari araç tır ile çarpıştı. Kazada amca yiğen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre uşak merkez istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan bir sürücüsü henüz belirlenemeyen 20 ACY 958 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıktı ve orta refujü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada İzmir istikametinden uşak merkez istikametine seyir halinde olan 51 yaşında ki K.İ. isimli sürücünün kullandığı 42 DKM 81 plakalı tır ile çarpıştı.
Aynı sırada 64 LL 751 plakalı kamyonet ile İzmir istikametine seyir halinde olan T.S. isimli sürücü kazayı görünce fren basıp manevra yaparak orta refuja çıkarak durabildi. 
Hurdaya dönen hafif ticari araçtan fırlayan 25 yaşında ki Tolga Bulut ile amcası 38 yaşındaki Osman Bulut olay yerinde hayatını kaybetti.
İhbar üzerine kaza yerine 112 acil sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karayolunda her iki yönde trafik akışı kontrollü şekilde verilirken, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası, hayatını kaybeden Tolga Bulut ve Osman Bulut cenaze arası ile Uşak Üniversitesi eğitim araştırma hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılması sonrası trafik akışı normale döndü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.