Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kaza; 1 Ölü, 4 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Kaza saat 15:30 sıralarında Uşak – Sivaslı karayolu Karma Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Uşak şehir merkezinden Sivaslı ilçesi istikametine seyir halinde olan 60 yaşındaki Alaaddin Bakay isimli sürücü kullandığı 64 ABT 911 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Karma Organize Sanayi Bölgesi kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti.

Karı şeride geçen otomobil Sivaslı istikametinden Uşak şehir merkezine seyir halinde olan 30 yaşındaki F.U. idaresindeki 64 AAE 522 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazanın ihbar edilmesinden sonra olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edilirken, olay yerine ulaşan ekipler sürücü Alaaddin Bakay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Meydan gelen kazada her 2 araçta yolcu olarak bulunan F.K., H.K. ve A.B ile 64 AAE 522 plakalı otomobil sürücüsü F.U. olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonrası ambulanslar ile Uşak’ta ki hastanelere kaldırıldı.

 Hayatını kaybeden sürüsü Alattin Bakay, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.