Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta kaza 1 öldü, 2 yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada 1kişi hastanede hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 22:30 sıralarında Uşak - Ulubey karayolu 14. kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden Omurca'ya gitmekte olan 64 LT 841 plakalı araç aynı istikamete gitmekte olan 07 LNT 43 plakalı vinci sollamak isterken vince arkadan çarptı, savrulan araç Ulubey istikametinden Uşak yönüne gelmekte olan 64 HF 840 plakalı araç ile de kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kaza sonrası yol savaş alanına dönerken, kazaya karışan 07 LNT 43 plakalı vinç durmayarak olay yerinden ayrıldı.

Kazayı gören sürücüler olayı güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirildi. Her 2 otomobil içerisinde bulunan yaralılar 61 yaşındaki Mümtaz Koçak, 64 yaşındaki Mehmet Duran ve 68 yaşındaki Saip Kunt kaza yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, ağır yaralı olan Mümtaz Koçak Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Mehmet Duran’ın hayati tehlikesinin devam ettiği Saip Kunt’un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza sonrası olay yerinden kaçan 07 LNT 43 plakalı vinç ise güvenlik güçleri tarafından yakalanırken vinç sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.