Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kaybolan Şaban Çakar Her Yerde Aranıyor

ASAYİŞ

Uşak’ıın Sivaslı ilçesinde5 gün önce gezmek için evden çıkıp, bir daha da kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki Şaban Çakar’ arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre evli ve 3 çocuk babası Şaban Çakar, geçen 27 Kasım'da Uşak’ın Sivaslı İlçesindeki evinden gezmek için çıktı.

Şaban Çakar'dan haber alamayan yakınları durumu kaybolmasından 2 gün sonra polise bildirdi. Polis, son olarak Sivaslı ilçesindeki Evrenli Parkı yakınlarında görüldüğü iddia edilen Şaban Çakar'ı bulmak için çalışma başlattı.

Sivaslı ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri kırsal bölgede ve mesire alanındaki arama çalışmaları için Uşak İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibiden (UMKE) destek istedi.

Kırsal alandaki aramalara Atlı UMKE timi de destek verirken, arama çalışmalarına AFAD ve UMKE ekiplerinin yan sıra kayıp olarak aranan Şaban Çakar’ın çocukları Önder ve Murat Çakar’da katıldı.

Kırsal alanda ki aramaları sonlandıran UMKE ve AFAD ekipleri daha sonra mesire alanı içerisinde bulunan Evrenli göletinde bot ve kanca yardımıyla arama yaptı.

Ekipler daha sonra eski bir eğlence merkezi önünde atıl durumda bulunan bir havuzu önce motopomp ile boşaltılarak kontrol etmek istedi, motopompun yetersiz kalması üzerine havuz Tatar beldesinden getirilen vidanjör yardımıyla boşaltıldı.

Bugün yapılan arama çalışmaları havanın kararması ile sonlandırılırken, aramaların Pazar günüde devam edeceği ve arama çalışmalarına katılmak üzere Ankara'dan kadavra köpeği istendiği, dalgıç polislerin de arama çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

Polis ekipleri Şaban Çakar'ı bulmak için ilçede yaşlı adamı tanıyan kişilerle görüşmeyi sürdürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.