Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Karma OSB’de Tekstil Fabrikasında Yangını, 3 İtfaiye eri alevlerden etkilendi

ASAYİŞ

Uşak Karma Organize Sanayim Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. 3 İtfaiye eri alevlerden etkilendi.

Uşak Haber - Uşak Karma Organize Sanayim Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında saat 10:00 sıralarında çıkış nedeni henüz bilnmeyen sebepten çıkan yangın Kısa sürede büyüyerek fabrşkayı sardı.

İhbar üzerine yangına ilk müdahale Uşak Karma Deri Organize Bölgesi itfaiye ekipleri tarafından yapılırken olay yerine Uşak Belediyesi itfaiye ekibi, DHMİ itfaiye ekibi, çevre ilçelere ait itaifiye ekipleri, Orman İşletmeye ait arasözler ve su tankerleri ile müdahale edildilerek söndüğrülmeye çalışılıyor.

Yangına müdahale eden 3 itfaiye personeli ateşten etkilenerek ambulans ile hastaney kaldırıldı.

Yangın yerinde incelemelerde bulunan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, yetkililerden biilgi aldı.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün "Büyük ihtimalle çatıdaki bir çalışamadan dolayı elektrik sebeple değerlendiriyor şu anda ama kesin rapor en sonunda yangın raporu çıkar itfaiyenin belirlediği o rapor sonucunda belli olur. Şu anda bizi sevindiren husus herhangi bir can kaybı yok. Maddi hasar var tabi. Öncelikle ben girişimci arkadaşlara, bu tekstil fabrikası sahibi arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Tek teselli kaynağımız can kaybının olmaması. 3 itfaiyeci arkadaşımız yangına müdahalede dumandan biraz etkilenmiş. Ama herhangi bir problemleri yok. Tedbir amaçlı, kontrol amaçlı hastaneye gönderildiler. Birinci önceliğimiz yangının söndürülmesi."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.