Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Hastane Kavşağında Tırın Çarptığı Yaşlı Adam Öldü

ASAYİŞ

Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşında ki Hasan Hasırcı isimli yaşlı adam tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, İzmir-Ankara kara yolu üzerinde bulunan Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Hasan Hasırcı isimli yaşlı adama, İzmir istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan 43 yaşında ki Tahsin Ünalır idaresine ki 06 BDV 685 plakalı tırın kasası çarptı.

Tır sürücüsü kurtarmak için direksiyonu sola kırdığında arkadan gelen bir minibüs manevra yaparak avşak içerisinde bulunan başka bir araca çarptı. Kaza sonucu Hasan Hasırcı isimli yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Trafik sol şeritten kontrollü olarak verilirken, yol ortasında cenaze olması nedeni ile kavşak içerisinden trafik akışına izin verilmedi. Polis tarafından güvenlik şeridi ile çevrilen alanda olay yeri inceleme ekipleri ve trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonrası hayatını kaybeden 68 yaşındaki Hasan Hasırcı cenaze aracı ile Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, Tır sürücüsü Tahsin Ünalır, polis tarafından gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.