Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta feci kaza 1 kişi öldü

ASAYİŞ

Uşak’ın Ulubey ve Eşme ilçelerini bağlayan karayolu üzerinde bulunan İnay köyünde oto kurtarıcı ile tırın karıştığı kazada oto kurtarıcı sürücüsü 43 yaşında ki Fatih Demir hayatını kaybetti.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Eşme - Ulubey kara yolu üzerinde bulunan İnay köyünde 43 yaşında ki Fatih Demir'in kullandığı ve üzerinde arızalı bir otomobil bulunan 64 DA 060 plakalı oto kurtarıcı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bülent Polat isimli sürücünün kullandığı bir gıda firmasına ait 64 EV 897 plakalı tanker ile çarpıştı.

Çarpışma sırasında Eme istikametinden seyir halinde olan 34 VK 3268 plakalı akaryakıt tankeri sürücüsü Mustafa Yalçın’ın kazayı fark ederek direksiyonu karması sonucu kazaya karışan araçlara çarpmadan 2 aracın arasından geçerek tırı şarampole indirmeyi başarması olası bir faciacında önüne geçti.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çekici sürücüsü Fatih Demir'in hayatını kaybettiği belirlenirken, kazaya karışan tanker sürücüsü Bülent Polat hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bülent Polat’ın hastanede yapılan tedavisinin yapılmasının ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaza nedeni ile Eşme- Ulubey karayolu trafiğe kapanırken, Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Fatih Demir’in cansın bedeni, otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken. kaza nedeni ile iki yönlü olarak kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

kAZA ÖNÜMDE OLDU

Meydana gelen kaanın önünde olduğunu söyleyen akaryakıt tankeri sürücüsü Mustafa Yalçın; "Aliağa’dan yakıt getirdik ve benzin istasyonuna boşalttık. Oradan çıkıp Uşak yönüne ilerlerken rampayı çıkıp aşağıya doğru sallandığımızda yolda kaza yapan iki aracı son anda fark ettik. Hemen frene dokundum. Frene dokunduktan sonra, benim aracım kaymaya başladı. O esnada kaza yapan iki araca çarpmadan onları sollayarak, aralarındaki boşluğa girdim. Sonrasında araçtan inip baktığımızda çekicinin şoförü yerde yatıyordu " dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.