Uşak Haber Ajansı

Uşak Polisi Suç ve Suçluların Korkulu Rüyası Olmaya Devam Ediyor

ASAYİŞ

Uşak’ta Asayişten, Narkotiğe, Kaçakçılıktan, Terörle Mücadeleye ve trafik birimleri olmak üzere bir çok alanda polisin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Uşak Haber - Uşak’ta 1 Nisan ile 7 Nisan 2023 tarihleri arasından polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 22 bin 70 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 67 kişi yakalanırken, 42 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik suçlarıyla mücadele anlamında da 12 farklı olayda 18 şüpheli şahıs hkkında işlem yapan Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 3 kilo 121 gram Esrar, 740 adet Sentetik Ecza, 55 gram Bonzai, 1 adet Ruhsatsız Tabanca ile 1 adet Kurusıkı Tabanca ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ise 1 adet Organize, 1 adet Mali, 1 adet Ulusal Güvenliğine Yönelik olmak üzere toplam 3 farkılı olayda 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yaparken, 3 adet Ruhsatsız Tabanca ve tabancalara ait 4 adet Tabanca Fişeği ele geçirdi.

Trafik yönünden denetimlerine aralıksız devam eden Uşak polisi 7 bin 365 aracı kontrol ederken, 18 aracı trafikten men etti, 820 araca ise trafik para cezası uyguladı.

Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından ise FETÖ/PDY Terör örgütüne yönelik 3 olayda 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.