Uşak Haber Ajansı

Uşak OSB Güvenlik Müdürlüğü'nden Önemli Başarı

ASAYİŞ

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren güvenlik birimi suçlularında korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Uşak Haber - Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı bünyesinde kuran “Güvenlik Müdürlüğü” OSB genelinde güvenlik anlamında oluşturulan devriye ekibi ve Mobese takip uzmanı ile bir başarıya daha imza attı.

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrika binaları içerisinde zaman zaman meydana gelen hırsızlık olayları “Güvenlik Müdürlüğü” ekipleri sayesinde çoğu zaman teşebbüsten öteye geçemezken, meydana gelen bazı hırsızlık olaylarında “Güvenlik Müdürlüğü” ekiplerinin özverili çalışmaları ve Jandarma ekipleri ile koordine çalışması sayesinde aydınlanmaya devam ediyor.

Yine geçtiğimiz günlerde Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikada meydana gelen hırsızlık olayı sonrası olayı gerçekleştiren şüphelilerin araç bilgileri ile eşkâlleri Uşak OSB Güvenlik Müdürlüğü ekiplerince tespit edilerek Jandarma ekipleri ile paylaşıldı. Verilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyonda hırsızlık şüpheliler jandarma tarafından çalınan mallar ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.