Uşak Haber Ajansı

Uşak Merkezli FETÖ/PDY Operasyonunda 2 tutuklama

ASAYİŞ

Uşak merkezli olarak Jandarma tarafından 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY Operasyonunda gözaltına alınan 7 şüphelilerden A.G.B.ve K.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 5 muvazzaf askerin sorgusu devam ediyor

Uşak Haber - İddialara göre Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik Jandarma tarafından Uşak merkezli olarak Uşak, Antalya, İstanbul, Van, Isparta ve Ankara ‘da düzenlenen operasyonda göz altına alınan 7 şüpheliden işlemleri tamamlanan A.G.B. ile i K.Ş., Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren A.G.B. ile i K.Ş’in suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, savcılıktaki ifadeleri sonrası akşam saatlerinde tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen A.G.B. ile i K.Ş, çıkarıldıkları mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak'' ve "terör örgütüne yardım" suçlamasıyla tutukladığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında göz altına alınan 5 muvazzaf askerin Uşak Jandarma Komutanlığında ki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.