Uşak Haber Ajansı

Uşak'ın Eşme İlçesinde Tefecilik Operasyonu 2 Tutuklama

ASAYİŞ

Uşak'ın Eşme ilçesinde tefecilik yaptığı iddiası ile gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uşak Haber - Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde ticari hayatın işleyişini bozarak vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan ve suç örgütlerinin de faaliyet alanı içerisinde yer alan Tefecilik suçuna yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında, Uşak’ın Eşme ilçesinde tefecilik faaliyetlerinde bulunduğu ve çok sayıda mağduriyete yol açtığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak yapılan titiz çalışmalar neticesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda E.O (51) , H.Ç. (49) ve B.K.Y. (36) isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda senet, senet koçanı ve tabanca mermisi ele geçirildi.

3 Şüpheli emniyetteki tamamlanan işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden E.O. (51), H.Ç. (49) tutuklanıp cezaevine gönderilirken, B.K.Y. (36) adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.