Uşak Haber Ajansı

Traktöre Arkadan Çarpan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

ASAYİŞ

İzmir – Uşak karayolu çınar rampalarında meydana gelen kazada aynı istikamette seyir halinde olan traktöre arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Uşak Haber - Kaza saat 22:00 sıralarında meydana gelen kazada İzmir – Uşak karayolu Çınar rampalarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Çeltikçi köyünde saman paketleme işi ile uğraşan H.A. arızalanan 06 BHE 026 Plakalı traktörü tamir için Uşak’a getirmek için yola çıktı.

Çınar rampalarına geldiğinde aynı istikamette seyir halinde olan 64 NL 281 plakalı sepetli motor sürücüsü S.T. isimli sürücü traktörün arkasında takılı bulunan saman paketleme makinesine çarptı. Devrilen motosiklet sürücüsü yaralanırken, kullandığı traktöre bir aracın çarptığını fark eden traktör sürücüsü durduğunda yerde yatan motor sürücüsünü görerek durum sağlık ekiplerine bildirerek ilk yardım uygulamaya başladı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü S.T.’yi ağır yaralı olarak Uşak Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırırken, kaza nedeni ile karayolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak verildi. Polis ve Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası motosiklet ve traktörün kaza yerinden kaldırılması sonrası trafik normal akışına dönerken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, üniversite mezunu olduğu ve atama beklediği öğrenilen traktör sürücüsü Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.