Uşak Haber Ajansı

Muğla'da Hırsızlık yaptılar Uşak’ta Yakalandılar

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından tavır ve davranışlarından şüphelenilerek gözaltına alınan 5 kişinin Muğla ilindeki hırsızlık olayı şüphelisi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Uşak’ta polis tarafından tavır ve davranışlarından şüphelenen şahıslar uzun süre takip edildikten sonra gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen 5 şüphelinin yapılan UYAP sorgulaması sonrası N.O.'nun 2 hırsızlık ve 3 uyuşturucu madde suçundan, M.G.'nin 3 hırsızlık, kadınlardan Y.G'nin 19 hırsızlık kaydı, S.Y.'nin 10 hırsızlık kaydı ve G.O.'nun da 38 adet hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu ve aramalarının olduğunu belirlendi.

5 şüphelinin yapılan üst aramasında ve kaldıkları yerde yapılan aramada çalıntı olabileceği değerlendirilen ziynet eşyaları ile hırsızlık amacıyla gittikleri evlerde kapı dilini düşürmekte kullanıldığı değerlendirilen ince bir plastik parça ele geçirildi.

Uşak Polisi tarafından derinleştirilen soruşturmada 5 şüphelinin Uşak’ta herhangi bir suç olayına karışmadığını belirleyen polis diğer iller ile yapılan bilgi paylaşımında hırsızlık olayını Muğla iline bağlı Menteşe ilçesinde ki bir evden gerçekleştirildiği belirlendi.

Muğla polisi ile irtibata geçen Uşak polisi 5 şüpheliyi Muğla ilinden gelen ekiplere teslim etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan üçü kadın toplam beş kişi sağlık kontrolü sonrasında sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile uzun bir tatil dönemini yaşanacağından dolayı, tatile gidecek vatandaşların ve işletmelerini uzun süre açmayacak olan işyeri sahiplerinin mağdur olmaması için ev ve mekanlarını iyi kilitlemeleri tavsiye edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.