Uşak Haber Ajansı

Huzurlu bir Uşak için Huzur uygulamaları devam ediyor

ASAYİŞ

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen Huzur uygulamalarında, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı olduğu tespit edilerek gözaltına alınan 45 kişiden 23'ü tutuklandı.

Genel Güvenlik ve Asayişin sağlanarak daha huzurlu ve mutlu bir Uşak için, tüm Resmi Ekipler, Motorize Unsurlar ve Sivil ekiplerin katılımı ile Suça karşı ‘Birlikte Güçlüyüz’ sloganından yola çıkarak

Uşak kent merkezi ve ilçelerinde gerçekleştirilen huzur uygulamalarında 15 bin 456 kişi kimlik kontrolünden geçirilirken, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 45 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 45 kişiden 23'ü tutuklandı.

Uygulamalarda durdurulan araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda 2 gram bonzai, 12.5 gram esrar, 1 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 4 bıçak, 4 kurusıkı tabanca ile 89 adet kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Ayrıca kabahatler kanunu kapsamında;1 işyerine ruhsatsız faaliyette bulunmaktan, 19 kişiye sarhoşluktan, 9 kişiye de gürültü yapmaktan işlem yapıldı.

Trafik güvenliği bakımından ise trafik ekiplerince 2 bin 345 araçta yapılan kontrollerde 136 sürücüye idari para cezası uygulandı, 28 araç trafikten men edildi.

Yorumlar (1)

ali can 7 Yıl Önce

bozkurt ve ışık mahallesinde patlak eksozlu motorsiklet ve taksilerede bir denetim yapılsa.. gece yarısı çok yüksek sesle müzik çalan araçlara da denetim yapılsa. plakası sökülmüş motorsikletlere denetim yapılsa. negüzel olur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.