Uşak Haber Ajansı

Eşme’de Kaza 1 kişi öldü

ASAYİŞ

Uşak’ın eşme ilçesinde Minibüs ile Motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza bugün akşamüzeri meydana geldi. Eşme’den ikametinde Denizli istikametine seyir halinde olan 19 yaşındaki Özgür Cesur isimli sürücünün kullandığı 52 DM 762 plakalı minibüs ile 19 yaşındaki Hasan Ödemiş’in kullandığı 64 EA 338 plakalı motosikletin Eşme-Denizli çevreyolu kavşağında çarpışması sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Hasan Ödemiş ağır yaralandı. Kazayı görenlerin durumu haber vermesinden sonra kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Eşme Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık durumu ağır olan Hasan Ödemiş yapılan ilk tedavisinin ardından Uşak Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü Hasan Ödemiş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Minibüs şoförü Özgür Cesur güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.