Uşak Haber Ajansı

Cinayet Şüphelisi Polise Teslim Olmamak için İntihar etti

ASAYİŞ

Uşak’ta Yücel Yönten ve kardeşi Bülent Şal'ın ölümüyle sonuçlanan olayın şüphelisi tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Uşak’ta geçtiğimiz 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aybey Mahallesi, 3. Keser Sokak üzerindeki bir evde meydana gelen silahlı kavgada Bülent Şal ve Yücel Yönten hayatını kaybetmiş olayın şüphelisi olarak abi Hakan Şal firari olarak aranıyordu.

Soruşturmayı yürüten Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet masası ekipleri firari olarak aranan Hakan Şal’ın Uşak’ta olduğunu belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren polis şüpheli Hakan Şal’ın çay kenarında 2.Ergin sokak üzerindeki bir apart binasının 1. Katında saklandığını belirleyerek yakalamak için operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından bina çevresi ve sokak komple sarıldıktan sonra düğmeye basan polis Hakan Şal’ın teslim olması için uyarıda bulundu. Polise teslim olmak istemeyen şüpheli Hakan Şal, polisin “teslim ol” çağrısı sonrası yanında bulunan tabanca ile başına ateş ederek hayatına son verdi. Silah sesinin duyulması üzerine binaya giren polis Hakan Şal’ın başına ateş ederek intihar ettiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayı duyan Hakan Şal’ın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.