Uşak Haber Ajansı

Balıkesir’den Uşak’a düğüne gelen kadın kayboldu

ASAYİŞ

Yaşadığı Balıkesir’den bir düğüne katılmak için Uşak’a gelen ve pazar günü sabah saatlerinde habersiz evden çıktıktan sonra 3 gündür kendisinden haber alınamayan Nurcan Tekin (56) için arama çalışmaları başlatıldı.

Uşak Haber - Ablası Ferdiye Yançıl ile birlikte düğün törenine katılmak için Balıkesir'den Uşak'a gelen ve düğün gecesinden sonra sabah saatlerinde çantası ve telefonunu evde bırakarak habersiz evden çıktıktan sonra 3 gündür kendisinden haber alınamayan Nurcan Tekin (56) için arama çalışmaları başlatıldı.

Nurcan Tekin, ablası Ferdiye Yançıl ile birlikte Cumartesi günü yaşadığı Balıkesir ilinden Uşak'ın Güre köyüne ablasının yurt dışından arkadaşlarının düğününe geldi.

Düğün sonunda beraber geldikleri kardeşiyle birlikte düğün sahibi olan arkadaşlarının evinde kalan Ferdiye Yançıl, sabah uyandığında kardeşinin evde olmadığını fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Sabah saatlerinde evden telefonunu, çantasını almadan pijamalarıyla çıktığı tespit edilen Nurcan Tekin için Uşak İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Uşak- İzmir kara yolunda pijamalarıyla yürüdüğü görülen Tekin'in bulunması için Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı iz takip köpekleri de sürdürülen arama çalışmalarana katılıyor.

kardeşinin hayatından endişe etiğini belirten abla Ferdiye Yançıl " kardeşimin bir an önce sağ salim bulunmasını istiyorum.4 gündür be ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.