Uşak Haber Ajansı

Aranan 89 Kişi Uşak’ta Yakalandı, 23 Kişi Tutuklandı.

ASAYİŞ

“Birlikte güçlüyüz sloganı” ile yola çıkan Uşak polisi suç ve suçlular ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. Haklarında Arama kararı bulunan ve aranan 89 Kişi Uşak’ta Yakalandı, 23 Kişi Tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılıklarınca haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 89 kişi Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Aranan Şahıslar Bürü Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre çeşitli suçlardan 1 yıl 8 ay ile 8 yıl 4 ay arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 13 kişinin de aralarında olduğu 89 kişi Asayiş Şube Aranan Şahıslar Bürü Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

 Gözaltına alınan 89 kişi emniyetteki işlemleri sonrasında Uşak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 89 kişiden 23’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre Uşak ilinde suç ve suçlular ile mücadele için 24 saat esasına göre çalışmaların devem edileceği belirtilirken, okul çevrelerinde de okullar ile alakası olmayan şahıslar ile sokak satıcılarına yönelik operasyonların devam edeceği kaydedilirken, vatandaşı rahatsız eden abartı egzoz ve motor uygulamalarında da taviz verilmeyeceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.