Uşak Haber Ajansı

9 yıl önce kaybolan kadının öldürüldüğü ortaya çıktı

ASAYİŞ

9 yıl önce kaybolan Ümmü Özkan isimli kadının beraber çalıştığı iş arkadaşı tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı.

İzmir’in Selçuk ilçesinde 9 yıl önce çalıştığı işyerinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve her yarda aranan Ümmü Özkan isimli kadının aynı işyerinde beraber çalıştığı iş arkadaşı ve aile dostları olan Abdül T. tarafından öldürülerek zeytinlik alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre işlediği cinayetin üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen vicdan azabı yaşayan Abdül T. İsimli şahıs polise giderek cinayet işlediğini itiraf etti.

Polis Abdül T.’nin itirafı doğrultusunda olayı savcılığa durumu bildirdi. Cumhuriyet savcığının talimatı ile Abdül T.’nin Ümmü Özkan’ı gömdüm dediği yerde kazı çalışması başlatan polis ekipleri gömülü vaziyette insan kemiklerine rastladı. Kazı sırasında ortaya çıkan kemik parçaları Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Cinayeti itiraf eden Abdül T. Emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.