Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Türkiye Süpermoto Şampiyonası Rüzgarı Esti

SPOR

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) 2018 yılı yarış takvimininde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Uşak’ta tamamlandı.

Uşak Haber - Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Uşak – İzmir karayolu üzerinde bulunan Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti'nde gerçekleşti. Yarılarda sporcular kıyasıya mücadele etti.

Yer yer havanın yağışlı olmasına rağmen akşam saatlerine kadar süren ve 41 sporcunun katıldığı yarışlarda Süpermoto A'da Yusuf Işık, Süpermoto B'de Bahattin Sofuoğlu, Süpermoto S3'de Emirhan Erkan, Süpermoto Gençler 85 cc'de Ares Stefan Bengiç, Süpermoto Minikler 65 cc'de Baran Kocaman birinciliği elde etti.

Yarışlara klasman dışı katılan ve en iyi pist derecesini elde eden Türkiye ve Avrupa Süpermoto ve Motokros Şampiyonu Asrın Rodi Pak yarışların ardından motoruyla gösteri yaptı.

Ödül törenine katılan Uşak Valisi Salim Demir, tüm sporcuları kutlarken “pistimiz gerçekten dünya standartlarına sahip, gençlerde olan enerjiyi pozitif olarak kullanmamız gerekiyor. Hayata ümitle bakan gençler yetiştirmemiz için sporun çok büyük katkısı var. Gençlerimizi tüm olumsuzluklardan korumak için bu tarz organizasyonların artmasını diliyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.