Uşak Haber Ajansı

UŞAKLI KARATE ŞAMPİYONU ARTIK MİLLİ SPORCU

SPOR

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2019 faaliyet takviminde yer alan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası, Diyarbakır’da başladı. Şehirde düzenlenen ilk Türkiye Şampiyonası olma özelliği taşıyan organizasyonda Uşaklı Emre Güngör 21 yaş altı şampiyona kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Uşak Haber - Türkiye Karate Federasyonu’nun 2019 faaliyet takviminde yer alan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası, Diyarbakır’da başladı. Şehirde düzenlenen ilk Türkiye Şampiyonası olma özelliği taşıyan organizasyonda Uşaklı Emre Güngör 21 yaş altı şampiyona kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

 14-17 Kasım Tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılan ümit-genç ve 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasında Uşak Karate Özlem spor kulübü sporcusu ve eski milli sporcu antrenör Dinçer Güngör’ün Kardeşi Emre Güngör zorlu rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

O ARTIK MİLLİ SPORCU

9 yıldır karate sporu yapan Emre Güngör daha önce katıldığı müsabakalarda Türkiye derecesi elde edemediği için milli sporcu unvanını alamamıştı. Bugüne kadar katıldığı şampiyonalarda rakiplerine karşı az farkla dereceye giremeyen Güngör Diyarbakır’da Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonluk ile birlikte milli sporcu olan Emre Güngör 2 hafta sonra Ümitler 70 kg kategorisinde Slovenya da yapılacak olan uluslararası Balkan şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.

Fırat Akay 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.