Uşak Haber Ajansı

Sezer Ateş’in Bir Durağı Da Uşak Organize Sanayi Bölgesi Oldu

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş’in ziyaret duraklarından bir taneside Uşak Organize Sanayi Bölgesi esnafı oldu.

Uşak Haber - Uşak Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile bölgede işletmesi bulunan sanayicileri ve çalışanları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, ülke ekonomisinde katma değer sağlayan sanayici esnafı ve sanayide çalışan personel ile bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaştı.

Sezer Ateş yaptığı açıklamada “Ülkemize katma değer sağlayan, yerel ekonomiye canlılık katan ilimizde ki istihdam yükünü büyük ölçüde omuzlayan sanayicilerimizle ve sanayimizde çalışan emekçilerimizle bir araya geldik. Uşak müteşebbis ruhuyla her zaman ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamıştır. Sanayimizin ve sanayicimizin sorunlarına eğilmek sanayicimize destek vermek hem ülke ekonomisine hem de uşak ekonomisine çok daha önemli kazanımlar sağlayacaktır. Bu bağlam da biz her zaman sanayicimizin yanında olacağız. Çünkü üreten desteklenmelidir. Üretene sorunla değil çözümle yaklaşılmalıdır. Bu anlayışımızı şehrimizin her yerine yansıtacağız.Bizleri işletmelerinde ilgiyle karşılayan destekleriyle gücümüze güç katan sanayicilerimize de emekçilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.