Uşak Haber Ajansı

MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, Anıttepe Toki'yi Ziyaret Etti

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş ev ziyareti için gittiği Anıttepe TOKİ’de mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

Uşak Haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız ve beraberindeki heyetle birlikte Anıttepe TOKİ'yi ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Anıttepe TOKİ'de ev ziyareti gerçekleştirmek için giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi nedeni ile ziyaret programı miting havasında geçti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Sezer Ateş, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, yaptığı açıklama da “Aslında ev toplantısına gitmiştik baktık ki mahalle sakinleri geleceğimizi duyunca toplanmış bizde indik aşağıya. Ev toplantımız mitinge dönüştü. TOKİ sakinlerinin, yaşlısı genci çocuğu demeden soğuk havada bizi beklerken gördüğümüzde anladık ki vatandaşımız umudu bizde görüyor.”

Mahallemizin sorunlarını dinledik ve eksiklerin giderilmesi, haksızlıkların ortadan kaldırılması için çalışacağımızın sözünü verdik diyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş “Memleketimizde yaşayan her bireyin huzur ve mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Sizlerin yaşam kalitesini arttırmak, çocuklarımızın çok daha güvenli bir ortamda büyümesini sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Aziz milletimiz hizmetin en iyisini hak ediyor.

Karşılamaları, ilgileri ve bize olan umutları için TOKİ sakinlerine teşekkürü borç biliyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.