Uşak Haber Ajansı

İyi Parti Genel Başkanı Akşener Uşak’a geliyor

SİYASET

İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener, Uşak adayı Muhammet Gür'e destek olmak için Uşak’a geliyor

Son dönemdeki anketlerinde etkisi ve sahadaki vatandaşların ilgisi kadar özellikle Milliyetçi kesimin diğer adaylarının tabana hitap etmemesi nedeniyle de oluşan oy tranferlerinin de çok etkili olması nedeniyle, Uşaktaki iddiasını artıran, Uşak İyi Partiye, çok kısa aralıklarla bir çok İyi Partili Üst düzey yönetici geliyor

Geçtigimiz günlerde İyi Parti Uşak Belediye Başkanı adayı Muhammet Gür' e destek amaçlı Uşak'a gelen ve sahadaki çalışmalara bizzat katılan Genel Başkan Yardımcıları Şükrü Kuleyin ve Kürşat Zorlu' dan sonra şimdi de İyi Partiden en tepedeki isim Uşak'a geliyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Gür ve diger ilçelerdeki adaylara destek için 16 mart Cumartesi günü, Çagrı düğün salonlarında Uşaklılar ile iftar yapacak.

Genel Başkanlarınında gelmesi ile motive ve morallerinin artıgını gördügümüz Uşak İyi Parti teşkilatları, çalışmalarını dahada hızlandırarak kalabalık kitlelerle seçim gezilerine devam etmeye başladı.

İyi Parti Uşak İl Başkanı Obalı: Bizi Bu Şekilde Yıldıramazlar

 Genel Başkanları Meral Akşener'le yapılacak iftara tüm Uşaklıları davet eden Uşak İyi Parti İl Başkanı Ayşe Obalı, Tüm Uşaklıları 16 Mart Cumartesi akşamı iftarımıza davet ediyoruz dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.